Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- gluten,
- melk
Basisvarer
- Litt salt
- extra virgin olivenolje eller smør
- solsikke-/rapsolje
- salt
Ravioli
Ravioli med fire oster (Gluten, Egg, Laktose)
1 pakke
Litt salt
Extra virgin olivenolje eller smør
1 ss
Salsicciapølse og saus
Salsicciapølser (Egg)
300 g
Rødløk
1 stk
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Passata
1 flaske
Basilikum og oregano
1 pose
Cherrytomater
1 pakke
Grønne erter
125 g
Salt
Tilbehør
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Det er viktig at du har i pastaen når det fosskoker og følger anvisningen som står på pakken. Pastaen vil svelle i størrelse, så bruk godt med vann og kok den i en stor kjele.
- Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann til pastaen. Legg på lokk, da går det raskere. Finn frem alle ingrediensene, en vid kjele, skjærefjøl og kniv.
- Del pølsene i biter og rødløk i skiver.
- Varm opp olje i kjelen. Stek pølsebiter og rødløk i 3–4 minutter på medium varme. Tilsett passata og urter, og kok opp.
- Del cherrytomater i to. Vend dem inn i sausen sammen med erter. Smak til med salt og pepper.
- Kok raviolien etter anvisning på pakken. Hell av vannet og vend inn litt olivenolje eller smør.
- Server pasta ravioli med salsicciapølse i tomatsaus og revet grana padano over.