15
Lysing bakt i fiskesaus tilsmakt sitron med søtpotetpuré og stekte grønnsaker
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sennep,
- fisk,
- melk
Basisvarer
- solsikke-/rapsolje
- smør
- salt
Søtpotetpuré
Søtpotetpuré (Melk, Laktose)
1 pakke
Bakt lysing
Lysingfilet (Fisk)
375 g
Fiskekryddermiks (Sennep)
½ pose
Kremet fiskesaus med sitron (Fisk, Melk, Laktose)
1 pakke
Pannestekte grønnsaker
Rødløk
1 stk
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Blomkål og finstrimlet kål
300 g
Smør
1 ss
Salt
Lime i båter
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak gjerne til søtpotetpuréen med salt og pepper. Sausen kan varmes i vannbad sammen med søtpotetpuréen og serveres ved siden av.
- Varm opp stekeovnen til 180 grader varmluft. Kok opp en kjele med vann til søtpotetpuréen. Finn frem alle ingrediensene, en ildfast form, en stekepanne, skjærefjøl og kniv.
- Legg pakken med søtpotetpuré i det kokende vannet og la den koke i 10–15 minutter. Hell puréen over i en serveringsskål.
- Legg fisken i en ildfast form og krydre den med kryddermiks. Fordel fiskesausen i formen. Sett formen i ovnen og bak fisk og saus i 10–12 minutter.
- Kutt rødløk i tynne skiver. Del lime i båter.
- Forvarm en stekepanne eller vid kjele og ha i litt olje. Stek løken blank, tilsett grønnsaksblandingen og stek videre i 4–5 minutter. Vend inn smør og krydre med salt og pepper.
- Server lysing bakt i fiskesaus tilsmakt sitron med søtpotetpuré, stekte grønnsaker og lime i båter.