Kyllinglår med salat, raitadressing og basmatiris
15

Kyllinglår med salat, raitadressing og basmatiris

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • sennep,
  • melk

Basisvarer

  • Litt salt
  • extra virgin olivenolje
  • salt

Ris

basmatiris
Basmatiris
125 g
Litt salt

Kyllinglår

grillede kyllinglår
Grillede kyllinglår
430 g

Salat med raitadressing

strimlet kålsalat
Strimlet kålsalat
120 g
gulrot
Gulrot
2 stk
tomat
Tomat
1 stk
koriander
Koriander
1 bunt
Extra virgin olivenolje
2 ss
lime i båter
Lime i båter
½ stk
raita
Raita (Egg, Sennep, Melk, Laktose)
1 pakke
Salt
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 0 kcal
  • Fett 0 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Protein 0 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server raitadressingen ved siden av om du heller vil det. Ristede sesamfrø passer godt til denne retten.

  1. Forvarm stekeovnen til 230 grader varmluft. Finn frem alle ingrediensene. Sett klart en kjele med lokk, et stekebrett med bakepapir, skjærefjøl, kniv og et serveringsfat.
  1. Legg kyllinglårene utover stekebrettet. Sett brettet i ovnen og stek kyllingen i 15 minutter.
  2. Kok ris etter anvisning på pakken.
  3. Fordel kålsalaten på serveringsfatet. Skrell og riv gulrot. Del tomat i båter. Fordel grønnsakene over salaten. Topp med korianderblader, olivenolje, limesaft, raita, salt og pepper.
  4. Server bakte kyllinglår med salat, raitadressing og basmatiris.