Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- sennep,
- melk
Basisvarer
- Litt salt
- extra virgin olivenolje
- salt
Ris
Basmatiris
125 g
Litt salt
Kyllinglår
Grillede kyllinglår
430 g
Salat med raitadressing
Strimlet kålsalat
120 g
Gulrot
2 stk
Tomat
1 stk
Koriander
1 bunt
Extra virgin olivenolje
2 ss
Lime i båter
½ stk
Raita (Egg, Sennep, Melk, Laktose)
1 pakke
Salt
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server raitadressingen ved siden av om du heller vil det. Ristede sesamfrø passer godt til denne retten.
- Forvarm stekeovnen til 230 grader varmluft. Finn frem alle ingrediensene. Sett klart en kjele med lokk, et stekebrett med bakepapir, skjærefjøl, kniv og et serveringsfat.
- Legg kyllinglårene utover stekebrettet. Sett brettet i ovnen og stek kyllingen i 15 minutter.
- Kok ris etter anvisning på pakken.
- Fordel kålsalaten på serveringsfatet. Skrell og riv gulrot. Del tomat i båter. Fordel grønnsakene over salaten. Topp med korianderblader, olivenolje, limesaft, raita, salt og pepper.
- Server bakte kyllinglår med salat, raitadressing og basmatiris.