15-20
Wraps med tempurasei, sprø grønnsaker og sweet chili-saus
Sprø og saftig sei i en varm lefse med friske og fargerike grønnsaker er en perfekt middag for hele familien.
Ingredienser
1 pers
Allergener
- Laktose,
- fisk,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- bakepapir (kan sløyfes)
Tempurasei
Tempurasei (Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
160–330 g
Grønnsaker
Hjertesalat
1 stk
Grønn paprika
1 stk
Rødløk
½ stk
Tilbehør
Tortillalefser (Hvete)
2 stk
Sweet chili-saus
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 769 kcal
- Fett 16 g
- Karbohydrater 118 g
- Protein 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Dette er en perfekt til å bruke opp grønnsaks- og sauserester.
- Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
- Tempurasei: Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i 12–15 minutter, til den er gyllen og sprø.
- Grønnsaker: Skyll, tørk og kutt hjertesalaten i strimler. Rens og kutt paprikaen i strimler. Skrell og finhakk rødløken. Bland alt sammen i en salatbolle.
- Tilbehør: Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 3–4 minutter. Server chilisausen til retten.
- Restetips: Lag queadillas med tortilla- og paprikarestene. Fyll lefsene med ost og paprika på den ene halvparten av hver lefse, brett over, og stek dem på hver side i en tørr stekepanne.