Wraps med tempurasei, sprø grønnsaker og sweet chili-saus
15-20

Wraps med tempurasei, sprø grønnsaker og sweet chili-saus

Sprø og saftig sei i en varm lefse med friske og fargerike grønnsaker er en perfekt middag for hele familien.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • bakepapir (kan sløyfes)

Tempurasei

tempurasei
Tempurasei (Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
160–330 g

Grønnsaker

hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
grønn paprika
Grønn paprika
1 stk
rødløk
Rødløk
½ stk

Tilbehør

tortillalefser
Tortillalefser (Hvete)
2 stk
sweet chili-saus
Sweet chili-saus
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 769 kcal
  • Fett 16 g
  • Karbohydrater 118 g
  • Protein 39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Dette er en perfekt til å bruke opp grønnsaks- og sauserester.

  1. Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
  2. Tempurasei: Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i 12–15 minutter, til den er gyllen og sprø.
  3. Grønnsaker: Skyll, tørk og kutt hjertesalaten i strimler. Rens og kutt paprikaen i strimler. Skrell og finhakk rødløken. Bland alt sammen i en salatbolle.
  4. Tilbehør: Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 3–4 minutter. Server chilisausen til retten.
  5. Restetips: Lag queadillas med tortilla- og paprikarestene. Fyll lefsene med ost og paprika på den ene halvparten av hver lefse, brett over, og stek dem på hver side i en tørr stekepanne.