Pannestekte fiskekaker med råkostsalat og remulade
Glutenfri

Pannestekte fiskekaker med råkostsalat og remulade

4.28 (402)
Under 20 min
5 Ingredienser
Kan du tenke deg noe enklere og bedre enn fiskekaker med råkost? Med denne retten har du middagen på bordet før barna rekker å si fotballtrening.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
  • olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
  • sukker
Poteter
350 g
Fiskekaker
480 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Råkostmiks
1 pakke
Sukker
1 ts
Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
1 ss
Olivenolje
1 ss
Restaurantsalat
125 g
Remulade
75 g
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
752 kcal
Fett:
42 g
Karbohydrater:
57 g
Protein:
36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Råkostmiksen kan pannestekes hvis du foretrekker det.

Kok potetene i omtrent 20–25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
 Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek fiskekakene i 3 minutter på hver side. 
 Ha råkostmiksen i en serveringsskål, og bland inn 1 ts sukker, 1 ss eddik og 1 ss olivenolje. Smak til med salt og pepper.
 Ha salaten i en skål, og tilsett litt olivenolje. Server salaten og og remuladen til retten.
God middag!