15-20
Glutenfri
Pannestekte fiskekaker med råkostsalat og remulade
Kan du tenke deg noe enklere og bedre enn fiskekaker med råkost? Med denne retten har du middagen på bordet før barna rekker å si fotballtrening.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- egg,
- sennep,
- fisk,
- melk
Basisvarer
- sukker
- eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
- olivenolje
- olje
- salt
- pepper
Kokte poteter
Poteter
350 g
Pannestekte fiskekaker
Fiskekaker (Fisk, Melk, Laktose)
480 g
Råkostsalat
Råkostmiks
1 pakke
Sukker
1 ts
Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
1 ss
Olivenolje
1 ss
Tilbehør
Restaurantsalat
125 g
Remulade (Sulfitt, Egg, Sennep)
75 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 752 kcal
- Fett 42 g
- Karbohydrater 57 g
- Protein 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Råkostmiksen kan pannestekes hvis du foretrekker det.
- Kokte poteter: Kok potetene i omtrent 20–25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
- Pannestekte fiskekaker: Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek fiskekakene i 3 minutter på hver side.
- Råkostsalat: Ha råkostmiksen i en serveringsskål, og bland inn 1 ts sukker, 1 ss eddik og 1 ss olivenolje. Smak til med salt og pepper.
- Tilbehør: Ha salaten i en skål, og tilsett litt olivenolje. Server salaten og og remuladen til retten.