Pannestekte fiskekaker med råkostsalat og remulade
15-20
Glutenfri

Pannestekte fiskekaker med råkostsalat og remulade

Kan du tenke deg noe enklere og bedre enn fiskekaker med råkost? Med denne retten har du middagen på bordet før barna rekker å si fotballtrening.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • melk

Basisvarer

  • sukker
  • eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
  • olivenolje
  • olje
  • salt
  • pepper

Kokte poteter

poteter
Poteter
350 g

Pannestekte fiskekaker

fiskekaker
Fiskekaker (Fisk, Melk, Laktose)
480 g

Råkostsalat

råkostmiks
Råkostmiks
1 pakke
Sukker
1 ts
Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
1 ss
Olivenolje
1 ss

Tilbehør

restaurantsalat
Restaurantsalat
125 g
remulade
Remulade (Sulfitt, Egg, Sennep)
75 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 752 kcal
  • Fett 42 g
  • Karbohydrater 57 g
  • Protein 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Råkostmiksen kan pannestekes hvis du foretrekker det.

  1. Kokte poteter: Kok potetene i omtrent 20–25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
  2. Pannestekte fiskekaker: Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek fiskekakene i 3 minutter på hver side. 
  3. Råkostsalat: Ha råkostmiksen i en serveringsskål, og bland inn 1 ts sukker, 1 ss eddik og 1 ss olivenolje. Smak til med salt og pepper.
  4. Tilbehør: Ha salaten i en skål, og tilsett litt olivenolje. Server salaten og og remuladen til retten.