Glutenfri
Spicy søtpotetsuppe med koriander, lime og papadams
Ny oppskrift
Under 30 min
4 Ingredienser
Dette er en fusionrett med det beste fra Asia. Suppen hinter til Thailand med masse friske smaker, og papadamsene tar deg i retning India.
Dette er en fusionrett med det beste fra Asia. Suppen hinter til Thailand med masse friske smaker, og papadamsene tar deg i retning India.
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
Papadams
½ pakke
Spicy søtpotetsuppe
½–1 pakke
Koriander
½–1 bunt
Lime
½–1 stk
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 656 kcal
- Fett:
- 23 g
- Karbohydrater:
- 94 g
- Protein:
- 19 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Dette er en vegetarrett full av smak, men om du vil ha kjøtt i suppen, er det ekstra godt med kylling i.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Hell suppen over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring.
Fordel papadamsene utover en rist, og varm dem i ovnen i 30–40 sekunder. Følg nøye med så de ikke svir seg. De skal poppe litt. Ta dem ut av ovnen, og avkjøl dem på risten.
Skyll, rist og grovhakk korianderen. Kutt limen i båter.
Strø korianderen over suppen. Press over saft fra limen, og dypp de nystekte papadamsene i suppen.
Frys ned det du ikke spiser av suppen, eller ha resten til lunsj dagen etter. Spar resten av papadamsene til en annen gang du skal spise asiatisk mat. De passer til alt.
God middag!