Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- olivenolje
- salt
Enchiladas
Chili con carne
1 pakke
Tortillaer (Hvete)
1 pakke
Revet mozzarella (Melk, Laktose)
1 pakke
Salat
Mais
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Tobladssalat
1 pakke
Olivenolje
1 ss
Lime
1 stk
Salt
Salsa
Tomatsalsa
1 beger
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Fremfor å lage enchiladas i stekeovnen, kan du varme opp chili con carnen i en kjele og servere tortillas og salat ved siden av. Liker du litt futt i maten, smak til gryta med chili eller chiliketsjup. For å lage syrlig rødløk: Kutt rødløk i tynne skiver, bland inn saften fra ½ lime og litt salt. La løken trekke i minst 10 minutter. Rømme eller kesam er også godt å servere til denne retten.
- Forberedelser: Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Finn frem ingrediensene, en stor ildfast form med bakepapir, en salatbolle, skjærefjøl og kniv.
- Fordel chili con carne midt på tortillalefsene og rull dem sammen. Legg rullene etter hverandre i formen og fordel revet mozzarella på toppen. Sett formen i ovnen og stek lefsene gylne, i omtrent 12–14 minutter.
- Skyll mais. Kutt paprika i strimler. Bland sammen salat, mais og paprika. Vend inn olivenolje, litt limesaft, salt og pepper. Del resten av limen i båter.
- Server enchiladas fylt med chili con carne, salat, lime i båter og salsa.