Farfalle i kremet spinatsaus med svinestrimler og revet Grande Premium
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
13 Ingredienser
En rask hverdagsmiddag full av smak. Den kremede spinatsausen er også en flott måte å få barna til å spise mer grønt.
En rask hverdagsmiddag full av smak. Den kremede spinatsausen er også en flott måte å få barna til å spise mer grønt.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Vann
- olje
- salt
- pepper
Pasta
200 g
Squash
1 stk
Kryddermarinerte svinestrimler
300 g
Gul løk
½ stk
Hvitløksfedd
1 stk
Spinat
50 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Crème fraîche
150 g
Sitruskrydder
1 pakke
Vann
1½ dl
Ruccola
50 g
Revet Grande Premium
1 pakke
Chiliflak
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 878 kcal
- Fett: 37 g
- Karbohydrater: 82 g
- Protein: 54 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Dette er en perfekt rett å bruke opp grønnsaksester i. Paprika, gulrøtter, løk eller rotgrønnsaker. Alt er godt! Kutt det i små terninger, eller grovriv det og ha det i sausen.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Kutt squashen i terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek svinestrimlene i 5 minutter. Ha i squashen, og stek videre i 2 minutter. Skru ned varmen, og la det stå frem til servering.
Skrell og kutt løken i tynne skiver. Skrell og finhakk hvitløken. Skyll spinaten. Varm opp en kjele til middels varme, og ha i litt olje. Stek løken i 2 minutter, før du tilsetter hvitløken og spinaten. Stek det sammen i 1 minutt, og ha i grønnsakbuljongen og 1½ dl vann. Kok opp, og kjør sausen glatt med en stavmikser. Rør inn crème fraîchen. Smak til med kryddermiksen, salt og pepper. Vend den ferdigkokte pastaen inn i sausen.
Skyll og tørk ruccolaen. Strø ruccolaen, Grande Premium-osten og ønsket mengde chiliflak over retten ved servering.
God middag!