Torsk med karrisaus og grønnsaker
30

Torsk med karrisaus og grønnsaker

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk

Basisvarer

  • vann
  • Litt salt
  • solsikke-/rapsolje
  • salt

Ris

basmatiris
Basmatiris
125 g
Vann
Litt salt

Karrisaus og fisk

rødløk
Rødløk
1 stk
Solsikke-/rapsolje
1 ss
torskefilet
Torskefilet (Fisk)
375 g
Gul currybase (Laktose)
1 pakke
grønnsaksmiks med grønnkål
Grønnsaksmiks med grønnkål
1 pakke
Salt

Tilbehør

koriander
Koriander
1 bunt
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 0 kcal
  • Fett 0 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Protein 0 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om sausen skulle bli for tykk kan du tilsette en skvett vann for å justere konsistensen. Dette er en mildere curry som skal passe de fleste. Krydre med mer krydder om du liker det spicy.

  1. Finn frem alle ingrediensene, en kjele med lokk til ris, en vid kjele eller høy stekepanne med lokk til fisk og saus, en skjærefjøl og en kniv.
  1. Kok ris etter anvisning på pakken.
  2. Finhakk rødløk.
  3. Varm opp olje i en vid kjele eller høy stekepanne. Stek rødløken til den er blank. Legg i fiskestykkene og hell på gul currybase. Kok opp og legg grønnsakene på toppen. Dekk med lokk, og la saus, grønnsaker og fisk småkoke under lokk i 8–10 minutter. Krydre med litt salt og pepper.
  4. Skyll korianderen, rist av vannet og grovhakk den.
  5. Server torsk med karrisaus, basmatiris og koriander.