Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- egg,
- gluten
Basisvarer
- Litt salt
- solsikke-/rapsolje
- vann
- salt
Nudler
Eggenudler (Gluten, Egg)
½–1 pakke
Litt salt
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Kyllingwok
Prinsessefilet av kylling
350 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Spisspaprika
1 pakke
Kinakål og grønne bønner
250 g
Sweet chili-woksaus
1 pakke
Vann
1 dl
Lime
1 stk
Salt
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Om du ønsker mer futt, finhakk fersk chili og ingefær, og tilsett det i woken! Chilisaus eller soyasaus kan du gjerne servere ved siden av.
- Forberedelser: Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Legg på lokk, da går det raskere. Finn frem alle ingrediensene, skjærefjøl og kniv. Sett en stekepanne eller wokpanne klar på koketoppen.
- Del prinsessefiletene i mindre biter. Skjær paprika i strimler.
- Stek kyllingen i en forvarmet stekepanne med olje. Ha så i paprikastrimlene og la dem steke med i 1–2 minutter. Vend inn kinakål, grønne bønner, woksaus og vann. Kok opp og la det småkoke til alt er gjennomvarmt. Smak til med limesaft, salt og pepper.
- Kok nudlene etter anvisning på pakken. Hell av vannet og ha litt olje over nudlene. Server nudlene ved siden av woken.
- Server kyllingwok med sweet chili woksaus, eggnudler og sesamfrø.