Kyllingwok med eggnudler, spisspaprika og sesamfrø
10-15

Kyllingwok med eggnudler, spisspaprika og sesamfrø

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • egg,
  • gluten

Basisvarer

  • Litt salt
  • solsikke-/rapsolje
  • vann
  • salt

Nudler

Eggenudler (Gluten, Egg)
½–1 pakke
Litt salt
Solsikke-/rapsolje
1 ss

Kyllingwok

Prinsessefilet av kylling
350 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
spisspaprika
Spisspaprika
1 pakke
kinakål og grønne bønner
Kinakål og grønne bønner
250 g
Sweet chili-woksaus
1 pakke
Vann
1 dl
lime
Lime
1 stk
Salt
sesamfrø
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 0 kcal
  • Fett 0 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Protein 0 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om du ønsker mer futt, finhakk fersk chili og ingefær, og tilsett det i woken! Chilisaus eller soyasaus kan du gjerne servere ved siden av.

  1. Forberedelser: Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Legg på lokk, da går det raskere. Finn frem alle ingrediensene, skjærefjøl og kniv. Sett en stekepanne eller wokpanne klar på koketoppen.
  2. Del prinsessefiletene i mindre biter. Skjær paprika i strimler.
  3. Stek kyllingen i en forvarmet stekepanne med olje. Ha så i paprikastrimlene og la dem steke med i 1–2 minutter. Vend inn kinakål, grønne bønner, woksaus og vann. Kok opp og la det småkoke til alt er gjennomvarmt. Smak til med limesaft, salt og pepper.
  4. Kok nudlene etter anvisning på pakken. Hell av vannet og ha litt olje over nudlene. Server nudlene ved siden av woken.
  5. Server kyllingwok med sweet chili woksaus, eggnudler og sesamfrø.