Wraps med meksikanske fiskepinner, sprø grønnsaker og sweet chili-saus
Laktosefri

Wraps med meksikanske fiskepinner, sprø grønnsaker og sweet chili-saus

3.92 (189)
Under 20 min
8 Ingredienser
Sprø og saftig panert fisk i en varm hvetetortilla med friske og fargerike grønnsaker er godt for hele familien i en travel hverdag.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Gluten

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • bakepapir (kan sløyfes)
Meksikanske fiskepinner
400 g
(Fisk, Hvete)
Hjertesalat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Agurk
½ stk
Mais
1 pakke
Rødløk
½ stk
Tortillalefser
4 stk
(Hvete, Gluten)
Sweet chili-saus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 917 kcal
  • Fett: 27 g
  • Karbohydrater: 132 g
  • Protein: 37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Dette er en perfekt rett til å bruke opp grønnsaks- og sauserester. Hvis ikke chilisausen faller i smak hos de minste, kan du for eksempel bruke rømme.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i 12–15 minutter, til den er gyllen og sprø.
 Skyll, tørk og kutt hjertesalaten i strimler. Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. Skyll og kutt agurken i skiver eller terninger. Sil laken av maisen, og skyll den i kaldt vann. Skrell og finhakk rødløken. Ha alle grønnsakene i hver sin serveringsskål. 
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 3–4 minutter. Server chilisausen til retten.
 Sett frem alt på bordet, slik at alle kan lage sin egen wrap.
Hvis du får rester av grønnsakene, er de et flotte som tilbehør til middag en annen dag, eller som en sunn og enkel lunsj dagen etter. 
God middag!