Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose
Basisvarer
- solsikke-/rapsolje
- evt. nykvernet sort pepper
- smør
Potetmos og sjysaus
Potetmos (Laktose)
1 pakke
Sjysaus
1 pakke
Kjøtt og rødløk
Bøkerøkte svinekoteletter
500 g
Rødløk
1 stk
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Evt. nykvernet sort pepper
Smør
1 ss
Brokkoli
Brokkoli
½–1 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Potetmos og saus kan også varmes i hver sin kjele. Smak til sausen med for eksempel urter, litt brunost, sennep eller nykvernet pepper for en vri. Tilsett en skvett vann om den skulle bli for tykk.
- Kok opp en kjele med vann til potetmos og sjysaus, og en kjele med lettsaltet vann til brokkoli. Finn frem alle ingrediensene, en stekepanne, skjærefjøl og kniv.
- Legg pakkene med potetmos og saus i vannet, og la dem småkoke i 10–15 minutter.
- Varm opp en stekepanne og ha i olje. Stek kotelettene i 3–5 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. Kutt løk i skiver og la den steke med. Ha i smør og krydre med litt pepper. Salt trengs ikke, kotelettene er røkt og saltet.
- Kutt brokkolien i buketter. Skrell stilken og del den i staver. Kok brokkolien i 3 minutter og hell av vannet.
- Løft pakkene med potetmos og saus opp av vannet, og hell potetmos og saus over i hver sin serveringsskål. Vær forsiktig, pakkene er veldig varme!
- Server bøkerøkte koteletter med sjysaus, potetmos og grønnsaker.