Laktosefri
Crispy kyllinglårbiff i wrap med strimlet kålsalat og sweet chili-saus
3.84 (77)
Under 20 min
8 Ingredienser
Lukten, smaken og lyden av sprø kylling er eventyrlig. I tillegg får du vår populære sweet chili-saus, dette er matglede servert i en wrap.
Lukten, smaken og lyden av sprø kylling er eventyrlig. I tillegg får du vår populære sweet chili-saus, dette er matglede servert i en wrap.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Hvete·
- Gluten
Basisvarer:
- Olje
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Crispy kyllinglårkjøtt
300 g
Grønn paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Lime
½ stk
Strimlet kålsalat
120 g
Hvetetortillaer
4 stk
Lime
½ stk
Sweet chili-saus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 738 kcal
- Fett: 21 g
- Karbohydrater: 103 g
- Protein: 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter på hver side, eller til den er gyllen og gjennomvarm. Skjær de ferdigstekte kyllingbitene i mindre biter.
Rens og kutt paprikaen i strimler. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Del limen i to. Ha kålsalaten, paprikaen og rødløken i en salatbolle, klem over saft fra halve limen, og vend det hele godt sammen.
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
Del resten av limen i båter, og server båtene og sweet chili-sausen til retten.
God middag!