Crispy kyllinglårbiff i wrap med strimlet kålsalat og sweet chili-saus
Laktosefri

Crispy kyllinglårbiff i wrap med strimlet kålsalat og sweet chili-saus

3.84 (77)
Under 20 min
8 Ingredienser
Lukten, smaken og lyden av sprø kylling er eventyrlig. I tillegg får du vår populære sweet chili-saus, dette er matglede servert i en wrap.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Hvete
    ·
  • Gluten

Basisvarer:
  • Olje
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Crispy kyllinglårkjøtt
300 g
Grønn paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Lime
½ stk
Strimlet kålsalat
120 g
Hvetetortillaer
4 stk
(Hvete, Gluten)
Lime
½ stk
Sweet chili-saus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 738 kcal
  • Fett: 21 g
  • Karbohydrater: 103 g
  • Protein: 35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft. 
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter på hver side, eller til den er gyllen og gjennomvarm. Skjær de ferdigstekte kyllingbitene i mindre biter.
 Rens og kutt paprikaen i strimler. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Del limen i to. Ha kålsalaten, paprikaen og rødløken i en salatbolle, klem over saft fra halve limen, og vend det hele godt sammen. 
 Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
 Del resten av limen i båter, og server båtene og sweet chili-sausen til retten.
God middag!