Fullkornspenne i kremet grønnsakssaus med pannestekt pepperoni og Grande Premium

Fullkornspenne i kremet grønnsakssaus med pannestekt pepperoni og Grande Premium

4.06 (415)
Under 20 min
7 Ingredienser
Her får du en ordentlig hverdagsmiddag med folkefavoritten pepperoni i skjønn harmoni med kremet grønnsakssaus og pasta.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Vann
  • salt
  • pepper
  • olje
Pasta
200 g
(Hvete)
Rødløk
½–1 stk
Squash
1 stk
Pepperoni
100 g
Lett crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Vann
1–2 dl
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 785 kcal
  • Fett: 37 g
  • Karbohydrater: 77 g
  • Protein: 35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Dette er en ypperlig rett å ha grønnsaks-, oste og kjøttrester i. Alt smaker godt i denne retten.

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Kutt squashen i terninger. Kutt pepperonien i strimler.
Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme. Stek pepperonien i et par minutter, til den har sluppet litt av fettet. Ha litt olje i stekepannen. Vend inn rødløken og squashen. Stek det hele i omtrent 10 minutter, til løken er gyllen. Bland inn crème fraîchen, 1–2 dl vann og grønnsaksbuljongen. La det hele småkoke i 5–6 minutter, til sausen er kremet. Smak til med salt og pepper. 
Topp retten med Grande Premium-osten.
God fornøyelse! 
God middag!