Cæsarsalat med saftig kylling, tomat, Grana Padano og krutonger
Laktosefri

Cæsarsalat med saftig kylling, tomat, Grana Padano og krutonger

4.34 (392)
Under 20 min
8 Ingredienser
Nyt denne klassiske, enkle og mettende salaten med saftig kylling, lagret Grana Padano-ost og en skikkelig god cæsardressing.

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Skivet kyllingfilet
200 g
Urtemiks
½ pakke
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Sjalottløk
½ stk
Cæsardressing
½ pakke
(Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
Krutonger
40 g
(Hvete)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 724 kcal
  • Fett: 36 g
  • Karbohydrater: 33 g
  • Protein: 67 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Skjær kyllingen i mindre biter. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 4–5 minutter, til den er gyllen og gjennomstekt. Krydre med urtemiksen, salt og pepper. 
Finriv Grana Padano-osten på et rivjern. Kutt, skyll og tørk salaten. Skyll og kutt tomaten i terninger. Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver. Bland sammen grønnsakene og cæsardressingen i en skål, og topp cæsarsalaten med Grana Padano-osten.
Dryss krutongene over retten ved servering. 
God middag!