Laktosefri
Cæsarsalat med saftig kylling, tomat, Grana Padano og krutonger
4.34 (392)
Under 20 min
8 Ingredienser
Nyt denne klassiske, enkle og mettende salaten med saftig kylling, lagret Grana Padano-ost og en skikkelig god cæsardressing.
Nyt denne klassiske, enkle og mettende salaten med saftig kylling, lagret Grana Padano-ost og en skikkelig god cæsardressing.
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
Skivet kyllingfilet
200 g
Urtemiks
½ pakke
Grana Padano
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Sjalottløk
½ stk
Cæsardressing
½ pakke
Krutonger
40 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 724 kcal
- Fett: 36 g
- Karbohydrater: 33 g
- Protein: 67 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Skjær kyllingen i mindre biter. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 4–5 minutter, til den er gyllen og gjennomstekt. Krydre med urtemiksen, salt og pepper.
Finriv Grana Padano-osten på et rivjern. Kutt, skyll og tørk salaten. Skyll og kutt tomaten i terninger. Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver. Bland sammen grønnsakene og cæsardressingen i en skål, og topp cæsarsalaten med Grana Padano-osten.
Dryss krutongene over retten ved servering.
God middag!