Quesadillas med tomatstekte svarte bønner, mangosalsa og avokadohummus
Laktosefri
Vegetar

Quesadillas med tomatstekte svarte bønner, mangosalsa og avokadohummus

3.96 (250)
Under 30 min
12 Ingredienser
Tortillaer med smeltet ost er skikkelig kos. Sammen med smakfulle bønner, en frisk mangosalsa og en fyldig avokadohummus er dette en sunn og god middag.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Hvete
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Mango
1 stk
Rødløk
½ stk
Lime
½ stk
Hvitløksfedd
1 stk
Rødløk
½ stk
Svarte bønner
2 pakke
Hakkede tomater
1 boks
Røkt paprikakrydder
½–1 pakke
Lime
½ stk
Tortillalefser
4 stk
(Hvete, Gluten)
Revet ost
100 g
(Melk)
Avokadohummus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 1027 kcal
  • Fett: 35 g
  • Karbohydrater: 128 g
  • Protein: 50 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Skrell mangoen, fjern steinen, og kutt mangokjøttet i små terninger. Skrell og finhakk rødløken. Bland sammen mangoen og halvparten av rødløken i en liten bolle. Smak til med saft fra limen.
 Skrell og finhakk hvitløken og resten av rødløken. Sil laken av de svarte bønnene, og skyll dem i kaldt vann.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek hvitløken, rødløken og bønnene i 2–3 minutter. Ha i de hakkede tomatene og krydre med paprikakrydderet, salt og pepper. Kok opp, og la bønnene stå på lav varme frem til servering. Smak til med saft fra limen.
Varm opp en tørr stekepanne til middels varme, og ha i en av tortillaene. Strø over litt av den revne osten, og legg en tortilla oppå osten. Stek quesadillaen i 1–2 minutter på hver side. Gjør dette med alle tortillaene. Hold quesadillaene varme under aluminiumfolie, og skjær dem i små trekanter før servering.
 Server avokadohummusen til retten. 
God middag!