Kryddermarinerte svinestrimler i pitabrød med friske grønnsaker og yoghurtdressing
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser
Krydret kjøtt, sprø grønnsaker og nydelig dressing i varme pitabrød. Dette er en rask og supergod rett som passer bra i en travel hverdag.
Krydret kjøtt, sprø grønnsaker og nydelig dressing i varme pitabrød. Dette er en rask og supergod rett som passer bra i en travel hverdag.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Sukker
- salt
- pepper
- olje
Rødløk
½ stk
Sitron
½ stk
Rød paprika
1 stk
Agurk
½ stk
Maiskorn
1 pakke
Tobladssalat
50 g
Sukker
½ ts
Yoghurt naturell
150 g
Persillade
½–1 pakke
Kryddermarinerte svinestrimler
300 g
Fullkornspita
4 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 780 kcal
- Fett: 23 g
- Karbohydrater: 95 g
- Protein: 49 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend inn 2 ss rømme eller crème fraîche når du steker kjøttet. Det gir et ekstra saftig resultat.
Varm opp stekeovnen til 190 grader varmluft.
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha rødløken i en skål, og vend inn ½ ts sukker og saft fra sitronen. Rens paprikaen, og kutt den og agurken i terninger. Sil vannet av maiskornene. Skyll og tørk salaten. Ha alle grønnsakene og salaten i hver sin serveringsskål.
Bland sammen yoghurten og persilladen i en skål, og smak til med salt og pepper.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 4–5 minutter, eller til det er gjennomstekt. Snu på kjøttet underveis, og smak eventuelt til med salt.
Fukt pitabrødene, og stek dem i ovnen i 4–6 minutter før servering.
God middag!
God middag!