Kryddermarinerte svinestrimler i pitabrød med friske grønnsaker og yoghurtdressing

Kryddermarinerte svinestrimler i pitabrød med friske grønnsaker og yoghurtdressing

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser
Krydret kjøtt, sprø grønnsaker og nydelig dressing i varme pitabrød. Dette er en rask og supergod rett som passer bra i en travel hverdag.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Sukker
  • salt
  • pepper
  • olje
Rødløk
½ stk
Sitron
½ stk
Rød paprika
1 stk
Agurk
½ stk
Maiskorn
1 pakke
Tobladssalat
50 g
Sukker
½ ts
Yoghurt naturell
150 g
(Melk, Laktose)
Persillade
½–1 pakke
(Sulfitt)
Kryddermarinerte svinestrimler
300 g
Fullkornspita
4 stk
(Hvete, Rug)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 780 kcal
  • Fett: 23 g
  • Karbohydrater: 95 g
  • Protein: 49 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend inn 2 ss rømme eller crème fraîche når du steker kjøttet. Det gir et ekstra saftig resultat.

Varm opp stekeovnen til 190 grader varmluft. 
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha rødløken i en skål, og vend inn ½ ts sukker og saft fra sitronen. Rens paprikaen, og kutt den og agurken i terninger. Sil vannet av maiskornene. Skyll og tørk salaten. Ha alle grønnsakene og salaten i hver sin serveringsskål.
Bland sammen yoghurten og persilladen i en skål, og smak til med salt og pepper.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 4–5 minutter, eller til det er gjennomstekt. Snu på kjøttet underveis, og smak eventuelt til med salt.
Fukt pitabrødene, og stek dem i ovnen i 4–6 minutter før servering.
God middag! 
God middag!