Karbonader med gulrøtter, brokkoli, rødvinssaus og tyttebær
Laktosefri
Glutenfri

Karbonader med gulrøtter, brokkoli, rødvinssaus og tyttebær

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Melk

Basisvarer:
    Poteter
    350 g
    Brokkoli
    ½ stk
    Gulrøtter
    2 stk
    Karbonader med grønnsaker
    360 g
    Rødvinssaus
    ½ pakke
    (Melk)
    Rørte tyttebær
    1 pakke
    Næringsbergening (per porsjon)
    • Energi: 678 kcal
    • Fett: 35 g
    • Karbohydrater: 60 g
    • Protein: 31 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Hvis du ønsker mer smak på karbonadene, kan du steke dem i smør i en stekepanne på middels høy varme i omtrent 5 minutter.

    Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. Kok opp omtrent 1 l lettsaltet vann i en kjele til grønnsakene.
     Kok potetene i 20–25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
    Kutt brokkolien i små buketter. Skrell og kutt brokkolistilken i skiver. Skrell og kutt gulrøttene i jevnstore biter.
     Legg karbonadene i en ildfast form, og stek dem i ovnen i 10–12 minutter, til de er gjennomvarme.
    Hell sausen over i en liten kjele, og kok opp på middels varme under omrøring.
     Kok gulrøttene i vannet fra punkt 1 i 4–5 minutter. Ha brokkolien i vannet de siste 2–3 minuttene av gulrøttenes koketid. Hell av vannet når grønnsakene er gjennomkokte.
    Server de rørte tyttebærene til retten. 
    God middag!