Laktosefri
Fullkornswrap med meksikanske fiskepinner, salat og tomatsalsa
3.95 (65)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Meksikanske fiskepinner
400 g
Rød paprika
1 stk
Tomat
1 stk
Mais
1 pakke
Tobladssalat
50 g
Tomatsalsa
100 g
Fullkornstortillaer
4 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 842 kcal
- Fett: 27 g
- Karbohydrater: 113 g
- Protein: 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du har grønnsaksrester liggende, passer denne wrapen godt som restefest. Bruk gjerne sweet chili-saus som dressing.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i 12–15 minutter, til den er gjennomvarm.
Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. Skyll og kutt tomaten i terninger. Hell laken av maisen. Ha paprikaen, tomaten, maisen, salaten og tomatsalsaen i hver sin serveringsskål.
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 3–4 minutter.
Server fiskepinnene, grønnsakene, tomatsalsaen og tortillaene hver for seg, slik at alle kan lage wrapen sånn de liker den best.
God middag!
God middag!