Crispy kyllinglårbiff i wrap med guacamole og curry- og mangodressing

Mat med barn

Laktosefri

Crispy kyllinglårbiff i wrap med guacamole og curry- og mangodressing

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser
Lukten, smaken og lyden av sprø kylling er eventyrlig. I tillegg får du vår populære curry- og mangodressing. Dette er matglede servert i en wrap.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Gluten

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Crispy kyllinglårkjøtt
300 g
Tortillalefser
4 stk
(Hvete, Gluten)
Hjertesalat
1 stk
Agurk
½ stk
Grønt eple
1 stk
Guacamole
1 pakke
Curry- og mangodressing
½ pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 846 kcal
  • Fett: 38 g
  • Karbohydrater: 92 g
  • Protein: 35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Eksperimenter gjerne med andre grønnsaker og/eller frukter til retten, for eksempel mango, om du har det liggende.

Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft. 
Fordel kyllingen utover et stekebrett med bakepapir. Stek kyllingen i ovnen i 10–15 minutter, eller til den er gjennomvarm.  
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie. Varm tortillalefsene i ovnen på en rist under kyllingen i omtrent 10 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Kutt enden av hjertesalaten. Skyll og kutt salatbladene i grove biter. Skyll og kutt agurken og eplet i terninger. Du kan også kutte agurken i tynne skiver på langs med en ostehøvel. Ha grønnsakene i hver sin serveringsskål.
Server guacamolen og curry- og mangodressingen til retten. 
God middag!