Mat med barn
Laktosefri
Crispy kyllinglårbiff i wrap med guacamole og curry- og mangodressing
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser
Lukten, smaken og lyden av sprø kylling er eventyrlig. I tillegg får du vår populære curry- og mangodressing. Dette er matglede servert i en wrap.
Lukten, smaken og lyden av sprø kylling er eventyrlig. I tillegg får du vår populære curry- og mangodressing. Dette er matglede servert i en wrap.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Gluten
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Crispy kyllinglårkjøtt
300 g
Tortillalefser
4 stk
Hjertesalat
1 stk
Agurk
½ stk
Grønt eple
1 stk
Guacamole
1 pakke
Curry- og mangodressing
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 846 kcal
- Fett: 38 g
- Karbohydrater: 92 g
- Protein: 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Eksperimenter gjerne med andre grønnsaker og/eller frukter til retten, for eksempel mango, om du har det liggende.
Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
Fordel kyllingen utover et stekebrett med bakepapir. Stek kyllingen i ovnen i 10–15 minutter, eller til den er gjennomvarm.
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie. Varm tortillalefsene i ovnen på en rist under kyllingen i omtrent 10 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Kutt enden av hjertesalaten. Skyll og kutt salatbladene i grove biter. Skyll og kutt agurken og eplet i terninger. Du kan også kutte agurken i tynne skiver på langs med en ostehøvel. Ha grønnsakene i hver sin serveringsskål.
Server guacamolen og curry- og mangodressingen til retten.
God middag!