Cajun fullkornspenne med scampi, vårløk og Grana Padano
Roede
Laktosefri

Cajun fullkornspenne med scampi, vårløk og Grana Padano

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Skalldyr
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Vann
  • salt
  • pepper
Fullkornspenne
150–200 g
(Hvete)
Vårløk
1 pakke
Hodekål
300 g
Tomat
1 stk
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
1 pakke
Scampi naturell
150 g
(Skalldyr)
Paprikakrydder
½ pakke
Grønne erter
125 g
Vann
½ dl
Glutenfri soyasaus
1 pose
(Soya)
Sitron
½ stk
Grana Padano
½ stk
(Egg, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 544 kcal
  • Fett: 15 g
  • Karbohydrater: 68 g
  • Protein: 34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tilsett gjerne en skvett matfløte for en mer kremet saus. Finriv litt sitronzest over pastaen, for et deilig sitrussting.

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skyll og kutt vårløken i skiver. Skyll hodekålen og kutt den i tynne strimler. Kutt tomaten i terninger. 
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i halvparten av ingefærblandingen. Stek scampien i 1 minutt på hver side. Krydre lett med paprikakrydderet, salt og pepper, og legg dem over på en tallerken. Tilsett resten av ingefærblandingen, hodekålen og ertene, og stek det hele sammen i omtrent 2 minutter. Ha scampien tilbake i stekepannen. Krydre med paprikakrydderet, litt salt og pepper. Hell til slutt over ½ dl vann og 1 pose soyasaus, og kok kjapt opp. Strø vårløken og tomatterningene over før servering (se tips). 
 Kutt sitronen i båter. Riv Grana Padanoen, og press sitronsaft over pastaen ved servering.
100 g Grønnsaker og scampi: 250 g Ost: 1 ts Energiinnhold: ca. 340 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!