Sprø fiskeburger med mangosalat, soya- og ingefæraioli og ovnsbakte potetskiver

Sprø fiskeburger med mangosalat, soya- og ingefæraioli og ovnsbakte potetskiver

4.1 (242)
Under 30 min
8 Ingredienser
Deilig fiskeburger med knasende krønsjy tempurasei, søt og solgul mangosalat og krydderpoteter er en middag å lengte etter.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Spelthvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
Poteter
350 g
Urtemiks
1 pakke
Tempurasei
330 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Brioche-hamburgerbrød
1 pakke
(Egg, Hvete, Spelthvete, Melk, Laktose)
Mango
1 stk
Rød paprika
1 stk
Olivenolje
1 ss
Aioli
1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Soya- og ingefærsaus
½ pakke
(Soya, Hvete)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 1007 kcal
  • Fett: 45 g
  • Karbohydrater: 115 g
  • Protein: 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Legg fiskeburgerne på brettet med potetene for å spare plass og oppvask.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
 Skyll og kutt potetene i skiver. Fordel potetene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte. Vend urtemiksen inn i de ferdigstekte potetene.
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i 12–15 minutter, eller til fisken er gyllen og sprø. Varm hamburgerbrødene i ovnen i 3–4 minutter før servering.
 Kutt skallet av mangoen, og kutt kjøttet av steinen. Skyll og rens paprikaen. Kutt mangoen og paprikaen i terninger. Vend alt godt sammen, og ha i 1 ss olivenolje. Smak til med salt og pepper.
 Bland sammen aiolien og soya- og ingefærsausen i en serveringsskål.
Vel bekomme!
God middag!