Sprø fiskeburger med mangosalat, soya- og ingefæraioli og ovnsbakte potetskiver
4.1 (242)
Under 30 min
8 Ingredienser
Deilig fiskeburger med knasende krønsjy tempurasei, søt og solgul mangosalat og krydderpoteter er en middag å lengte etter.
Deilig fiskeburger med knasende krønsjy tempurasei, søt og solgul mangosalat og krydderpoteter er en middag å lengte etter.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Spelthvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Poteter
350 g
Urtemiks
1 pakke
Tempurasei
330 g
Brioche-hamburgerbrød
1 pakke
Mango
1 stk
Rød paprika
1 stk
Olivenolje
1 ss
Aioli
1 pakke
Soya- og ingefærsaus
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 1007 kcal
- Fett: 45 g
- Karbohydrater: 115 g
- Protein: 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Legg fiskeburgerne på brettet med potetene for å spare plass og oppvask.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skyll og kutt potetene i skiver. Fordel potetene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte. Vend urtemiksen inn i de ferdigstekte potetene.
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i 12–15 minutter, eller til fisken er gyllen og sprø. Varm hamburgerbrødene i ovnen i 3–4 minutter før servering.
Kutt skallet av mangoen, og kutt kjøttet av steinen. Skyll og rens paprikaen. Kutt mangoen og paprikaen i terninger. Vend alt godt sammen, og ha i 1 ss olivenolje. Smak til med salt og pepper.
Bland sammen aiolien og soya- og ingefærsausen i en serveringsskål.
Vel bekomme!
God middag!