Tortelloni med spinat, ricotta og salsicciakjøttdeig
3.9 (94)
Under 30 min
8 Ingredienser
Den italienske salsicciadeigen blir ekstra god når den krydres med røkt paprikakrydder, og passer perfekt til denne kjappe tortellonimiddagen.
Den italienske salsicciadeigen blir ekstra god når den krydres med røkt paprikakrydder, og passer perfekt til denne kjappe tortellonimiddagen.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Vann
- olje
- salt
- pepper
Sjalottløk
1 stk
Spinat
50 g
Salsicciadeig
300 g
Røkt paprikakrydder
½–1 pakke
Vann
1 dl
Tomat
1 stk
Ruccola
50 g
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke
Tortelloni med ricotta og spinat
1 pakke
Vann
1 l
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 760 kcal
- Fett: 46 g
- Karbohydrater: 47 g
- Protein: 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Kok opp omtrent 1 liter lettsaltet vann en kjele.
Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver. Skyll spinaten. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i 2–3 minutter.
Tilsett sjalottløken og 1 dl vann, og stek videre i 1 minutt. Ha i spinaten, og stek det hele videre i 1 minutt, til spinaten har falt litt sammen. Skru ned til lav varme. Smak til med salt, pepper og ønsket mengde av paprikakrydderet. Bland godt, og la det hele stå på lav varme frem til servering.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skyll og kutt tomaten i terninger. Skyll ruccolaen. Bland tomaten, ruccolaen og balsamicovinaigretten i en liten salatbolle.
Vel bekomme!
God middag!