Kylling i soya- og ingefærsaus med asiatisk coleslaw, servert med lime og jasminris
Laktosefri

Kylling i soya- og ingefærsaus med asiatisk coleslaw, servert med lime og jasminris

4.06 (233)
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • olje
  • sukker
Jasminris
135 g
Edamamebønner
1 pakke
(Soya)
Reddiker
1 pakke
Råkostmiks
1 pakke
Lime
½ stk
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Koriander
½–1 bunt
Lime
½ stk
Chilimajones
½ pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 817 kcal
  • Fett: 38 g
  • Karbohydrater: 71 g
  • Protein: 49 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Synes du kyllinglårkjøttet har mye fett? La det sitte på! Fettet smelter i pannen, og gjør at kjøttet blir saftig og mørt.

 Tilbered risen som anvist på pakken. Ha i edamamebønnene når det gjenstår 2–3 minutter av koketiden.
 Skyll og kutt reddikene i skiver. Ha råkostmiksen og reddikene i en skål, og vend inn litt salt, et par klyper sukker og saften fra halve limen.
 Skjær kyllingen i mindre biter (se tips). Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen og sesamfrøene i 4–5 minutter, til kyllingen har fått en jevn stekeskorpe, og sesamfrøene er gylne. Tilsett soya- og ingefærsausen, og gi det hele et raskt oppkok. La kyllingen stå på lav varme frem til servering. 
 Skyll og grovhakk korianderen. Kutt resten av limen i båter. Fordel risen og kyllingen i serveringsskåler, og topp med coleslawen, korianderen og chilimajonesen.
God middag!