Kyllingfilet med tagliatelle, ovnsbakt rødbete, fetaost, dill og sprø kjerner
Retten har ingen vurdering
Under 35 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Smør
- bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
Rødbeter
2 stk
Kjerneblanding
1 pakke
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
Tagliatelle
190 g
Spinat
50 g
Smør
½ ss
Rødløk
½ stk
Dill
1 bunt
Fetaost
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 822 kcal
- Fett: 30 g
- Karbohydrater: 83 g
- Protein: 54 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også skjære kyllingen i terninger, og steke den i en stekepanne med litt smør på høy varme i 2 minutter.
Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft. Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann til koking av pastaen.
Skrell og kutt rødbetene i terninger. Fordel rødbetene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek rødbetene i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til de er møre. Legg kjerneblandingen på brettet med rødbetene når det gjenstår 5 minutter av rødbetenes steketid.
Ha kyllingen og sjyen fra pakken over i en ildfast form (se tips). Stek kyllingen under rødbetene i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til den er gjennomvarm. Skjær kyllingen i skiver før servering, og server sjyen som er igjen i formen til retten.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Sil av vannet, og ha pastaen tilbake i kjelen. Vend inn ½ ss smør og spinaten, og bland det hele til spinaten så vidt faller sammen.
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Bruk gjerne en mandolin om du har det. Skyll løken i kaldt vann, og tørk den lett. Skyll, rist og grovhakk dillen. Bland løken og dillen i en serveringsskål.
Topp retten med dill- og rødløksalaten. Smuldre fetaosten over retten, og strø de sprø kjernene over.
God middag!