Vegetarpai med brokkoli og fetaost servert med tomat- og koriandersalat
30-35

Vegetarpai med brokkoli og fetaost servert med tomat- og koriandersalat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • hvete,
  • melk,
  • soya

Basisvarer

  • salt
  • olivenolje
  • melk

brokkoli
Brokkoli
1 stk
gul løk
Gul løk
1 stk
fetaost
Fetaost (Melk, Laktose)
1 pakke
paideig
Paideig (Soya, Hvete, Melk, Laktose)
1 stk
egg
Egg (Egg)
4 stk
Salt
revet mozzarella
Revet mozzarella (Melk, Laktose)
1 pakke
lettrømme
Lettrømme (Melk, Laktose)
1 pakke
Olivenolje
Melk
1/2 dl
koriander
Koriander
1 bunt
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 0 kcal
  • Fett 0 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Protein 0 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis det blir noe til overs er dette er en super lunch-rett til dagen etter!

  1. Sett stekeovnen på 220 grader.
  2. Del brokkolien i små buketter, og grovhakk løken. Skjær fetaosten i små terninger.
  3. Kjevle ut paideigen og ha den i en smurt paiform. Trykk deigen ut langs kantene, slik at paien får sin karakteristiske form. Stikk små hull i deigen med en gaffel, og forstek paideigen i ovnen i 5–6 minutter.
  4. Visp sammen egg, melk, salt og pepper i en skål.
  5. Fordel brokkolien, løken og fetaosten i paiformen, og hell over eggeblandingen. Strø over mozzarellaen, og stek paien i ovnen i 20–25 minutter. Avkjøl paien på en rist i noen minutter før servering.
  6. Server med rømmen og topp paien med koriander rett før servering.