30-35
Vegetarpai med brokkoli og fetaost servert med tomat- og koriandersalat
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- hvete,
- melk,
- soya
Basisvarer
- salt
- olivenolje
- melk
Brokkoli
1 stk
Gul løk
1 stk
Fetaost (Melk, Laktose)
1 pakke
Paideig (Soya, Hvete, Melk, Laktose)
1 stk
Egg (Egg)
4 stk
Salt
Revet mozzarella (Melk, Laktose)
1 pakke
Lettrømme (Melk, Laktose)
1 pakke
Olivenolje
Melk
1/2 dl
Koriander
1 bunt
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis det blir noe til overs er dette er en super lunch-rett til dagen etter!
- Sett stekeovnen på 220 grader.
- Del brokkolien i små buketter, og grovhakk løken. Skjær fetaosten i små terninger.
- Kjevle ut paideigen og ha den i en smurt paiform. Trykk deigen ut langs kantene, slik at paien får sin karakteristiske form. Stikk små hull i deigen med en gaffel, og forstek paideigen i ovnen i 5–6 minutter.
- Visp sammen egg, melk, salt og pepper i en skål.
- Fordel brokkolien, løken og fetaosten i paiformen, og hell over eggeblandingen. Strø over mozzarellaen, og stek paien i ovnen i 20–25 minutter. Avkjøl paien på en rist i noen minutter før servering.
- Server med rømmen og topp paien med koriander rett før servering.