Fullkornspenne, pepperoni og grønnsaker i crème fraîche-saus med ruccola og revet ost
4.07 (271)
Under 20 min
9 Ingredienser
Her får du en ordentlig hverdagsmiddag med folkefavoritten pepperoni i skjønn harmoni med kremet grønnsakssaus og pasta.
Her får du en ordentlig hverdagsmiddag med folkefavoritten pepperoni i skjønn harmoni med kremet grønnsakssaus og pasta.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Vann
- salt
- pepper
- olje
Pasta
200 g
Rødløk
1 stk
Squash
1 stk
Pepperoni
100 g
Lett crème fraîche
150 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Vann
1–2 dl
Ruccola
50 g
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Revet Grande Premium
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 867 kcal
- Fett: 46 g
- Karbohydrater: 78 g
- Protein: 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skyll og kutt squashen i terninger. Skjær pepperonien i strimler.
Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme. Stek pepperonien i et par minutter, til den har sluppet litt av fettet. Ha litt olje i stekepannen. Vend inn rødløken og squashen, og stek det hele i omtrent 5 minutter, til løken er gyllen.
Bland inn crème fraîchen, 1–2 dl vann og grønnsaksbuljongen. La det hele småkoke på lav varme i 5–6 minutter, til sausen er kremet. Smak til med salt og pepper.
Skyll og tørk ruccolaen. Bland ruccolaen og balsamicovinaigretten i en skål. Topp retten med Grande Premium-osten.
Nyt måltidet!
God middag!