Kremet pasta casarecce med bacon, brokkoli, tomat og Grande Premium

Kremet pasta casarecce med bacon, brokkoli, tomat og Grande Premium

4 (379)
Under 20 min
8 Ingredienser
Denne enkle og raske pastaretten er en skikkelig familieklassiker, full av bacon og lagret ost.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Vann
  • olje
  • salt
  • pepper
  • smør
Gul løk
½ stk
Hønsebuljong
1 pakke
Baconterninger
150 g
Crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Vann
2 dl
Pasta
200 g
(Hvete)
Brokkolibuketter
150 g
Tomat
1 stk
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 747 kcal
  • Fett: 28 g
  • Karbohydrater: 81 g
  • Protein: 41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Skrell og finhakk løken. Kok opp 2 dl vann, og bland inn hønsebuljongen. Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek baconet i omtrent 3 minutter, til det er gyllent. Tilsett løken, og stek videre i omtrent 2 minutter, til løken er blank. Tilsett crème fraîchen. Ha i buljongvannet litt etter litt, juster mengden etter hvor tykk du vil ha sausen. Kok opp på middels varme, og smak til med salt og pepper. La sausen stå på lav varme frem til servering. 
 Tilbered pastaen som anvist på pakken. Kok brokkolibukettene med pastaen de siste 3–4 minuttene av pastaens koketid. Hell av vannet, og bland inn litt olivenolje eller smør. 
Skyll, og kutt tomaten i terninger. Topp retten med tomatterningene og Grande Premium-osten ved servering. 
God middag!