Roede
Klippfiskkarbonader med couscoussalat, tomat og tzatziki
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
Fullkornscouscous
125 g
Spinat
50 g
Agurk
1 stk
Tomat
1 stk
Grønt eple
1 stk
Sitron
½ stk
Klippfiskkarbonader
380 g
Olje
½ ss
Tzatziki
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 586 kcal
- Fett: 20 g
- Karbohydrater: 64 g
- Protein: 38 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Klippfiskkarbonadene kan varmes i stekeovnen på 160 grader varmluft, i omtrent 10 minutter. Grønnsakene og couscousen kan serveres hver for seg.
Tilbered couscousen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek klippfiskkarbonadene i omtrent 4 minutter på hver side.
Skyll og tørk spinaten, kutt den i mindre strimler. Kutt agurken og tomaten i terninger. Kutt eplet i strimler. Bland grønnsakene sammen med den ferdigkokte couscousen i en salatbolle, og smak til med saft fra sitronen, salt og pepper.
Server tzatzikien til retten.
125 g Couscoussalat: 300 g Tzatziki: 1 ss Energiinnhold: ca. 480 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!