Klippfiskkarbonader med couscoussalat, tomat og tzatziki
Roede

Klippfiskkarbonader med couscoussalat, tomat og tzatziki

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Fullkornscouscous
125 g
(Hvete)
Spinat
50 g
Agurk
1 stk
Tomat
1 stk
Grønt eple
1 stk
Sitron
½ stk
Klippfiskkarbonader
380 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Olje
½ ss
Tzatziki
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 586 kcal
  • Fett: 20 g
  • Karbohydrater: 64 g
  • Protein: 38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Klippfiskkarbonadene kan varmes i stekeovnen på 160 grader varmluft, i omtrent 10 minutter. Grønnsakene og couscousen kan serveres hver for seg.

Tilbered couscousen som anvist på pakken.
 Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek klippfiskkarbonadene i omtrent 4 minutter på hver side. 
 Skyll og tørk spinaten, kutt den i mindre strimler. Kutt agurken og tomaten i terninger. Kutt eplet i strimler. Bland grønnsakene sammen med den ferdigkokte couscousen i en salatbolle, og smak til med saft fra sitronen, salt og pepper.
Server tzatzikien til retten. 
125 g Couscoussalat: 300 g Tzatziki: 1 ss Energiinnhold: ca. 480 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!