Meksikanske fiskepinner i tortilla med råkost, lettsyltet rødløk og hvitløksdressing
3.94 (82)
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Gluten·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- salt
- olivenolje
- eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
Rødløk
1 stk
Lime
1 stk
Meksikanske fiskepinner
400 g
Grønn paprika
1 stk
Spinat
50 g
Råkostmiks
150 g
Tortillalefser
4 stk
Hvitløksdressing
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 927 kcal
- Fett: 37 g
- Karbohydrater: 113 g
- Protein: 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For mer smak på løken: Skrell og kutt rødløken i skiver. Kok opp ½ dl eddik, 1 dl sukker og 1½ dl vann i en liten kjele. Ta kjelen av varmen, og vend inn rødløken. La rødløken trekke i laken frem til servering.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha løkskivene i en serveringsskål, og tilsett saften fra hele limen og en klype salt. Rør godt om. La løken stå frem til servering, og rør om av og til.
Fordel fiskepinnene på et stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i omtrent 15 minutter.
Rens og kutt paprikaen i strimler. Skyll spinaten. Ha paprikaen, spinaten og råkostmiksen i en bolle og drypp over litt olivenolje, litt valgfri eddik og litt salt.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i omtrent 8 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Fyll tortillaene med fiskepinnene, grønnsakene, den syltede rødløken og hvitløksdressingen.
God middag!