Pasta linguine med urtestekt kylling, grønne erter og cherrytomater
3.84 (116)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- olje
Pasta
250 g
Grønne erter
125 g
Cherrytomater
1 pakke
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Kinesisk hvitløk
¼ stk
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Urtemiks
½ pakke
Revet Grande Premium
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 968 kcal
- Fett: 37 g
- Karbohydrater: 99 g
- Protein: 59 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ønsker du en kremet pasta, passer det godt å vende inn en boks med crème fraîche.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Kok ertene med pastaen de siste 2 minuttene av koketiden. Del cherrytomatene i to. Hell av vannet, og ha pastaen og ertene tilbake i kjelen. La det dampe godt av seg, og vend inn cherrytomatene og balsamicovinaigretten. Smak til med salt og grovkvernet pepper.
Skrell og finhakk hvitløken. Skjær kyllingen i biter. Behold fettet på, det smelter i pannen og gir god smak. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen og hvitløken i omtrent 5 minutter, til kyllingen er gyllen og gjennomstekt. Krydre med salt, pepper og urtemiksen. Vend kyllingen inn i pastaen.
Server den revne Grande Premium-osten til retten.
God middag!