Pasta linguine med urtestekt kylling, grønne erter og cherrytomater

Pasta linguine med urtestekt kylling, grønne erter og cherrytomater

3.84 (116)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • olje
Pasta
250 g
(Hvete)
Grønne erter
125 g
Cherrytomater
1 pakke
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Kinesisk hvitløk
¼ stk
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Urtemiks
½ pakke
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 968 kcal
  • Fett: 37 g
  • Karbohydrater: 99 g
  • Protein: 59 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ønsker du en kremet pasta, passer det godt å vende inn en boks med crème fraîche.

 Tilbered pastaen som anvist på pakken. Kok ertene med pastaen de siste 2 minuttene av koketiden. Del cherrytomatene i to. Hell av vannet, og ha pastaen og ertene tilbake i kjelen. La det dampe godt av seg, og vend inn cherrytomatene og balsamicovinaigretten. Smak til med salt og grovkvernet pepper.
 Skrell og finhakk hvitløken. Skjær kyllingen i biter. Behold fettet på, det smelter i pannen og gir god smak. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen og hvitløken i omtrent 5 minutter, til kyllingen er gyllen og gjennomstekt. Krydre med salt, pepper og urtemiksen. Vend kyllingen inn i pastaen. 
 Server den revne Grande Premium-osten til retten.
God middag!