Roede
Laktosefri
Glutenfri
Wok med kyllingkjøttdeig, asparges, gul karrisaus med ingefær og fullkornsris
4.24 (395)
Under 30 min
11 Ingredienser
En smakfull kyllingwok med masse sprø grønnsaker, kokoskrem, karri, ingefær, soya og lime. Skikkelig godt, rett og slett.
En smakfull kyllingwok med masse sprø grønnsaker, kokoskrem, karri, ingefær, soya og lime. Skikkelig godt, rett og slett.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Soya
Basisvarer:
- Vann
- sukker
- salt
Fullkornsris
135 g
Vann
6 dl
Gulrøtter
2 stk
Gul løk
1 stk
Gul paprika
1 stk
Asparges
100 g
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½ pakke
Kyllingkjøttdeig
300 g
Karri
1 pakke
Kokoskrem
½ pakke
Glutenfri soyasaus
1 pose
Vann
1 dl
Sukker
1 ts
Lime
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 669 kcal
- Fett: 26 g
- Karbohydrater: 69 g
- Protein: 41 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Kok opp 6 dl lettsaltet vann i en kjele. Tilsett risen når vannet koker, og rør godt om. Ha lokk på kjelen, og la risen koke på lav varme i 20–25 minutter. Sil vannet av den ferdigkokte risen.
Skrell gulrøttene og løken, og rens paprikaen. Kutt gulrøttene, løken og paprikaen i skiver. Kutt endene av aspargesene, og del hver asparges i mindre biter.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i ingefærblandingen. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den til den er gjennomstekt. Tilsett grønnsakene, og stek videre i 3–4 minutter. Krydre med karrien og litt salt. Ha i kokoskremen, soyasausen, 1 dl vann og 1 ts sukker, og kok opp.
Del limen i båter, og server båtene til retten.
100 g Wok med kylling og grønnsaker: 350 g Energiinnhold: ca. 450 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!