Laktosefri
Wokkede biffstrimler, rettich og grønnkål i soya- og ingefærsaus med peanøtter og ris
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Hvete·
- Peanøtter·
- Nøtter·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
Jasminris
135 g
Rettich
½–1 bit
Marinerte biffstrimler
250 g
Strimlet wokmiks
150 g
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
Lime
1 stk
Peanøtter
1 pakke
Chiliflak
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 721 kcal
- Fett: 30 g
- Karbohydrater: 75 g
- Protein: 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell og kutt rettichen i terninger. Varm opp en wokpanne eller stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Wok kjøttet i omtrent 1 minutt, og ha det over på en tallerken. Tilsett litt ny olje, og wok rettichen og wokmiksen i omtrent 2 minutter. Ha kjøttet tilbake i pannen med grønnsakene, og vend inn soya- og ingefærsausen. Kok opp og server.
Skyll og kutt limen i båter, og server limebåtene, peanøttene og ønsket mengde av chiliflakene til retten.
Vel bekomme!
God middag!