Fusion pasta casarecce med karrikylling, spinat og hvitløksdressing

Fusion pasta casarecce

med karrikylling, spinat og hvitløksdressing
4.1 (72)
Under 30 min
10 Ingredienser
Her får du en rask og deilig pasta casarecce med karrikrydret kylling. En skikkelig digg fusionrett!

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Pastavann
  • olje
  • salt
Casarecce
½ pakke
(Hvete)
Rødløk
½ stk
Hvitløksfedd
½ stk
Tomat
1 stk
Skivet kyllingfilet
200 g
Karri
½–1 pakke
Glutenfri soyasaus
½–1 pose
(Soya)
Spinat
50 g
Pastavann
½ dl
Hvitløksdressing
½–1 pakke
(Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Chiliflak
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 827 kcal
  • Fett: 22 g
  • Karbohydrater: 83 g
  • Protein: 75 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Restetips: Ta vare på middagsrestene i en matboks i kjøleskapet, og spis restene som en rask lunsj innen et par dager. Tørr pasta kan du ta vare på og bruke senere.

Tilbered pastaen som anvist på pakken, men ta vare på ½ dl av pastavannet når pastaen siles. Skrell og kutt rødløken og hvitløken i skiver. Skyll og kutt tomaten i terninger. Skyll og tørk spinaten.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen, rødløken og hvitløken i omtrent 3 minutter, vend om underveis. Krydre med karrien og litt salt. Tilsett soyasausen, ½ dl pastavann og spinaten, og kok opp. Vend inn den kokte pastaen og tomatterningene før servering. Smak eventuelt til med mer av karrien.  
Topp pastaen med hvitløksdressingen og ønsket mengde av chiliflakene. God middag! 
God middag!