Saftig burger i briochebrød med ost, ramsløkaioli, frisk salat og tomatskiver
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
7 Ingredienser
Det søte og luftige briochebrødet er perfekt til en saftig burger med smeltet Norvegia og ramsløkaioli.
Det søte og luftige briochebrødet er perfekt til en saftig burger med smeltet Norvegia og ramsløkaioli.
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Spelthvete·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- olje
Rødløk
¼–½ stk
Hjertesalat
½ stk
Tomat
1 stk
Aioli med ramsløk
¼–½ pakke
Kjøttdeig
150 g
Norvegia
30 g
Brioche-hamburgerbrød
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 767 kcal
- Fett: 46 g
- Karbohydrater: 42 g
- Protein: 46 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du har tid kan du sylte rødløken i 1, 2, 3-lake. 1 del eddik, 2 deler sukker og 3 deler vann. Kok opp, og tilsett rødløken. La den trekke i minst 10 minutter.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skyll og tørk hjertesalaten. Skyll og kutt tomaten i tynne skiver.
Form kjøttdeigen til to burgere. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, tilsett litt olje og stek burgerne i 3–4 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper. Tilsett osten når det gjenstår 2 minutter av steketiden. Dekk gjerne med lokk slik at osten smelter.
Varm briochebrødene med snittsiden ned på en rist i ovnen i omtrent 1 minutt.
Smør ramsløkaiolien på briochebrødene, og ha på hjertesalaten, burgeren, rødløken og tomaten. Nyt måltidet!
God middag!