Saftig burger i briochebrød med ost, ramsløkaioli, frisk salat og tomatskiver

Saftig burger i briochebrød med ost, ramsløkaioli, frisk salat og tomatskiver

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
7 Ingredienser
Det søte og luftige briochebrødet er perfekt til en saftig burger med smeltet Norvegia og ramsløkaioli.

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Spelthvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • olje
Rødløk
¼–½ stk
Hjertesalat
½ stk
Tomat
1 stk
Aioli med ramsløk
¼–½ pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Kjøttdeig
150 g
Norvegia
30 g
(Melk)
Brioche-hamburgerbrød
½–1 pakke
(Egg, Hvete, Spelthvete, Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 767 kcal
  • Fett: 46 g
  • Karbohydrater: 42 g
  • Protein: 46 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du har tid kan du sylte rødløken i 1, 2, 3-lake. 1 del eddik, 2 deler sukker og 3 deler vann. Kok opp, og tilsett rødløken. La den trekke i minst 10 minutter.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. 
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skyll og tørk hjertesalaten. Skyll og kutt tomaten i tynne skiver. 
Form kjøttdeigen til to burgere. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, tilsett litt olje og stek burgerne i 3–4 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper. Tilsett osten når det gjenstår 2 minutter av steketiden. Dekk gjerne med lokk slik at osten smelter.
Varm briochebrødene med snittsiden ned på en rist i ovnen i omtrent 1 minutt. 
Smør ramsløkaiolien på briochebrødene, og ha på hjertesalaten, burgeren, rødløken og tomaten. Nyt måltidet!
God middag!