Grønnsakskjøttboller med rask bønnecassoulet
25-30
Roede

Grønnsakskjøttboller med rask bønnecassoulet

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • soya

Basisvarer

  • olje
  • sukker
  • salt
  • pepper

Bønnecassoulet

gul løk
Gul løk
1 stk
squash
Squash
1 stk
rød paprika
Rød paprika
1 stk
rød chili
Rød chili
½–1 stk
kinesisk hvitløk
Kinesisk hvitløk
½–1 stk
Olje
2 ss
passata
Passata
350 ml
potetkrydder
Potetkrydder (Sulfitt)
1 pakke
bønnemiks
Bønnemiks (Soya, Sulfitt)
1 pakke
Sukker
1-2 ts

Kjøttboller med grønnsaker

Kjøttboller med grønnsaker
300 g
Olje
2 ss
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 0 kcal
  • Fett 0 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Protein 0 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tomatpuré, kylling eller grønnsaksbuljong vil gi en dypere smak på bønnecassouleten. Revet parmesan passer godt til!

  1. Finhakk løk, chili og hvitløk. Kutt squash og paprika i terninger.
  2. Varm opp en kjele og ha i olje. Stek løk, hvitløk, paprika og squash blankt. Hell på moste tomater (passata), bønnemiks og potetkrydderet, kok opp og la det hele småkoke i 10–15 minutter. Smak til med litt sukker, salt og pepper. 
  3. Stek kjøttbollene en stekepanne med olje i 8–10 minutter, eller til de er gjennomvarme. 
  4. Server stekte grønnsakskjøttboller med rask bønnecassoulet og urtekrydder.
  1. Roedeporsjon Kjøttboller: 150 g Bønnecassoulet: 300 g Energiinnhold: ca 440 kcal For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)