Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sulfitt,
- soya
Basisvarer
- olje
- sukker
- salt
- pepper
Bønnecassoulet
Gul løk
1 stk
Squash
1 stk
Rød paprika
1 stk
Rød chili
½–1 stk
Kinesisk hvitløk
½–1 stk
Olje
2 ss
Passata
350 ml
Potetkrydder (Sulfitt)
1 pakke
Bønnemiks (Soya, Sulfitt)
1 pakke
Sukker
1-2 ts
Kjøttboller med grønnsaker
Kjøttboller med grønnsaker
300 g
Olje
2 ss
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tomatpuré, kylling eller grønnsaksbuljong vil gi en dypere smak på bønnecassouleten. Revet parmesan passer godt til!
- Finhakk løk, chili og hvitløk. Kutt squash og paprika i terninger.
- Varm opp en kjele og ha i olje. Stek løk, hvitløk, paprika og squash blankt. Hell på moste tomater (passata), bønnemiks og potetkrydderet, kok opp og la det hele småkoke i 10–15 minutter. Smak til med litt sukker, salt og pepper.
- Stek kjøttbollene en stekepanne med olje i 8–10 minutter, eller til de er gjennomvarme.
- Server stekte grønnsakskjøttboller med rask bønnecassoulet og urtekrydder.
- Roedeporsjon Kjøttboller: 150 g Bønnecassoulet: 300 g Energiinnhold: ca 440 kcal For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)