Laktosefri
Wrap med kormakylling
og friske grønnsaker4.22 (105)
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sennep·
- Hvete·
- Gluten·
- Mandler
Basisvarer:
- Sukker
- vann
- olje
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- salt
Gulrot
1 stk
Tomat
1 stk
Rødløk
1 stk
Strimlet kålsalat
120 g
Lime
½ stk
Sukker
1 ts
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Kormapaste
½–1 glass
Kokoskrem
1 pakke
Vann
½ dl
Tortillalefser
4 stk
Lime
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 757 kcal
- Fett: 37 g
- Karbohydrater: 64 g
- Protein: 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 210 grader varmluft.
Skrell og grovriv gulroten på et rivjern. Skyll og kutt tomaten i terninger. Skrell og kutt hele rødløken i tynne skiver. Bland sammen halvparten av løkskivene, 1 ts sukker og saften fra halve limen i en skål. La løken trekke i 5–10 minutter, og vend inn tomaten, gulroten og den strimlede kålsalaten rett før servering.
Skjær kyllingen i små biter. Behold gjerne fettet på for bedre smak. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen og resten av løken i 3–4 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt. Krydre med litt salt. Rør inn kormapasten, kokoskremen og ½ dl vann. Kok opp, og la det småkoke til resten av retten er klar.
Pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
Kutt resten av limen i båter. Fyll tortillalefsene med grønnsakene og kormakyllingen, og server limebåtene til retten. Vel bekomme!
God middag!