Wok med kyllingkjøttdeig, gul karrisaus med ingefær og fullkornsris
Roede
Laktosefri
Glutenfri

Wok med kyllingkjøttdeig

gul karrisaus med ingefær og fullkornsris
4.26 (336)
Under 30 min
10 Ingredienser
En smakfull kyllingwok med masse sprø grønnsaker, kokoskrem, karri, ingefær, soya og lime. Skikkelig godt, rett og slett.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Soya

Basisvarer:
  • Vann
  • soyasaus
  • sukker
  • salt
Fullkornsris
135 g
Gulrøtter
2 stk
Gul løk
1 stk
Gul paprika
1 stk
Grønne bønner
1 pakke
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½ pakke
Kyllingkjøttdeig
300 g
Karri
1 pakke
Kokoskrem
½–1 pakke
Vann
½ dl
Soyasaus
2 ss
(Soya)
Sukker
1 ts
Lime
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 707 kcal
  • Fett: 28 g
  • Karbohydrater: 73 g
  • Protein: 40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Tilbered risen som anvist på pakken.
 Skrell gulrøttene og løken. Skyll og rens paprikaen. Kutt gulrøttene, løken og paprikaen i skiver. Skyll og kutt endene av bønnene, og del dem i to.
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i ingefærblandingen. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den til den er gjennomstekt. Tilsett grønnsakene, og stek videre i 3–4 minutter. Krydre med karrien og litt salt. Ha i kokoskremen, ½ dl vann, 2 ss soyasaus og 1 ts sukker, og kok opp.
 Del limen i båter, og server båtene til retten.
100 g Wok med kylling og grønnsaker: 350 g Energiinnhold: ca. 450 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!