Wrap med kormakylling og friske grønnsaker
Laktosefri

Wrap med kormakylling

og friske grønnsaker
4.22 (105)
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mandler

Basisvarer:
  • Sukker
  • vann
  • olje
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • salt
Gulrot
1 stk
Tomat
1 stk
Rødløk
1 stk
Strimlet kålsalat
120 g
Lime
½ stk
Sukker
1 ts
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Kormapaste
½–1 glass
(Sennep, Mandler)
Kokoskrem
1 pakke
Vann
½ dl
Tortillalefser
4 stk
(Hvete, Gluten)
Lime
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 757 kcal
  • Fett: 37 g
  • Karbohydrater: 64 g
  • Protein: 43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 210 grader varmluft. 
 Skrell og grovriv gulroten på et rivjern. Skyll og kutt tomaten i terninger. Skrell og kutt hele rødløken i tynne skiver. Bland sammen halvparten av løkskivene, 1 ts sukker og saften fra halve limen i en skål. La løken trekke i 5–10 minutter, og vend inn tomaten, gulroten og den strimlede kålsalaten rett før servering. 
Skjær kyllingen i små biter. Behold gjerne fettet på for bedre smak. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen og resten av løken i 3–4 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt. Krydre med litt salt. Rør inn kormapasten, kokoskremen og ½ dl vann. Kok opp, og la det småkoke til resten av retten er klar.
 Pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
Kutt resten av limen i båter. Fyll tortillalefsene med grønnsakene og kormakyllingen, og server limebåtene til retten. Vel bekomme!
God middag!