5 raske og gode familieretter
Har du lyst på middagstips som bestilles uke etter uke? Det går i gyroskjøtt, pastasløyfer med svinestrimler, pasta carbonara, kjøttkaker og indrefilet av svin.
Vi starter med grillet gyroskjøtt i multibrød med grønnsaker og tzatziki.
– Gyroskjøtt er en fin familierett, og en kjent rett for alle som liker å reise til Hellas. Retten tar 20 til 30 minutter å lage, akkurat passe tid før sulten melder seg, sier Frank Holm, menykreatør i Godtlevert.
Rask pastarett
Neste rett er pastasløyfer med svinestrimler og pepperoni i mild oste- og urtesaus. Retten er rask å lage, og er klar til å spise på kun 15 til 20 minutter.
God klassiker
Svinefilet med soppsaus og ovnsbakte grønnsaker er også en rett som bestilles uke etter uke. Nok en bestselger hver eneste uke, som tar 20 til 30 minutter å lage.
Kjøttkaker i brun saus
Det samme gjelder kjøttkaker med brun saus, erter, gulrøtter, poteter og tyttebær. Sausen kommer ferdig, resten lages på 1-2-3.
Favorittpasta
De fleste barn elsker pasta, og har pasta carbonara høyt på ønskelisten.
– Det vises på bestillingsoversikten til Godtleverts matkasser. Pasta carbonara med bacon og grønne erter er rask å lage, og rask å spise. En sikker middagsvinner, når man ikke vet hva man skal lage, påpeker Holm.