Kvalitet fra havet
First Seafood er «Månedens leverandør» i november. De brenner for å levere sjømat av høyeste kvalitet til det norske folk. Det er vi i Godtlevert glade for. Å kunne levere så gode råvarer til våre kunder, det er noe vi brenner for.
Hos First Seafood’s produksjon Ålesund røykes fisken på den gammeldagse måten, og fisken fileteres for hånd av medarbeidere med lang erfaring og fantastiske knivferdigheter. Tid og tålmodighet er nøkkelen bak den gode smaken og kvaliteten på produktene deres. Siden oppstart av produksjonen på tidlig 2000-tallet har de jobbet lidenskapelig med å skreddersy sine produkter til alle verdens hjørner.
Etter å ha tilbragt mange år i fiskebransjen og ha gjort det meste fra å jobbe på fiskebåt til å kjøre fiskebil bestemte kompisene Rune Helle og Andreas Sundnes seg for å starte opp noe eget. De så behovet for en mer fleksibel sjømatleverandør med stort nettverk og evne til raskt å tilpasse seg kundens behov. Nå er de en liten organisasjon på 5 årsverk som brenner for å levere sjømat av høy kvalitet til det norske folk.
Siden det er en liten bedrift har de muligheten til å følge med på hvert steg i produksjonsprosessen, fra fisking, slakting og produksjon, til ferdige produkter. Dette gjør også at de kan jobbe mye med sporbarhet og bærekraft. Noe av det viktigste for First Seafood er å bevare ressurser og forsikre fremtidig fremvekst i det kalde og friske havet utenfor den norske kysten.
Fiskens plass på det norske middagsbordet har de siste tiårene utviklet seg fra å kanskje være litt tørr og smakløs til å bli en spennende, smaksrik og populær middag for hele familien, og sammen med First Seafood kan Godtlevert forsyne det norske folk med bærekraftig og god sjømat hver eneste uke.