Fiskesandwich
Hvis du sitter igjen med rester etter fiskemiddagen, kan du lage en god fiskesandwich. Bruk gjerne det du har i kjøleskapet, og bytt ut crème fraîchen med rømme eller majones. Det er ingen regler her. Bare bruk fantasien.
- 1 sjalottløk
- ½ bunt vårløk
- 200 gram kokte eller stekte fiskerester, filet eller panert
- dill
- 3 dl crème fraîche
- 1 ts Dijon-sennep
- sitron
- salt
- pepper
- olivenolje
- landbrød eller lignende
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. Skrell og finhakk sjalottløken. Skyll og kutt vårløken i tynne skiver. Finhakk fisken og dillen. Bland sammen sjalottløken vårløken, dillen, fisken og crème fraîchen i en bolle. Smak til med sennepen, sitronen, litt salt og pepper. Sett røren i kjøleskapet. Legg brødet på et stekebrett med bakepapir. Drypp litt olivenolje over brødet, og stek det i ovnen i omtrent 4 minutter. Topp brødet med røren før servering.