Kyllingquesadilla med rømme, koriander og lime
En enkel middag som passer til alle i hele familien. Et godt matsvinntips er å fryse ned osteskalkene man ikke får skiver av lenger, og bruke dem i for eksempel en quesadilla.
- 1 rødløk
- 1 grønn paprika
- 600 gram kylling
- Tacokrydder
- 8 tortillalefser
- 200 gram ost
- Lime
- Koriander
- Rømme
- Tomatsalsa
- Guacamole
Skrell rødløken, og kutt rødløken og paprikaen i tynne skiver. Skjær kyllingen i biter. Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek løken, paprikaen, kyllingen og ønsket mengde av tacokrydderet i 6–8 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt. Legg kyllingblandingen på en tallerken, og vask ut av stekepannen. Varm opp stekepannen til middels varme, og ha i en av tortillalefsene. Fyll lefsen med kyllingblandingen, og strø over osten. Legg en av tortillaene på toppen, og stek quesadillaen i 2–3 minutter. Snu den, og stek den i 2–3 minutter på den andre siden, før du gjentar prosedyren. Server limen, korianderen, rømmen, tomatsalsaen og guacamolen til retten.