Hjem
/
Kvalitet fra havet
Kvalitet fra havet
Del

Kvalitet fra havet

First Seafood er «Månedens leverandør» i november. De brenner for å levere sjømat av høyeste kvalitet til det norske folk. Det er vi i Godtlevert glade for. Å kunne levere så gode råvarer til våre kunder, det er noe vi brenner for.
31. oktober, 2020

Hos First Seafood’s produksjon Ålesund røykes fisken på den gammeldagse måten, og fisken fileteres for hånd av medarbeidere med lang erfaring og fantastiske knivferdigheter. Tid og tålmodighet er nøkkelen bak den gode smaken og kvaliteten på produktene deres. Siden oppstart av produksjonen på tidlig 2000-tallet har de jobbet lidenskapelig med å skreddersy sine produkter til alle verdens hjørner.

Etter å ha tilbragt mange år i fiskebransjen og ha gjort det meste fra å jobbe på fiskebåt til å kjøre fiskebil bestemte kompisene Rune Helle og Andreas Sundnes seg for å starte opp noe eget. De så behovet for en mer fleksibel sjømatleverandør med stort nettverk og evne til raskt å tilpasse seg kundens behov. Nå er de en liten organisasjon på 5 årsverk som brenner for å levere sjømat av høy kvalitet til det norske folk.

Siden det er en liten bedrift har de muligheten til å følge med på hvert steg i produksjonsprosessen, fra fisking, slakting og produksjon, til ferdige produkter. Dette gjør også at de kan jobbe mye med sporbarhet og bærekraft. Noe av det viktigste for First Seafood er å bevare ressurser og forsikre fremtidig fremvekst i det kalde og friske havet utenfor den norske kysten.

Fiskens plass på det norske middagsbordet har de siste tiårene utviklet seg fra å kanskje være litt tørr og smakløs til å bli en spennende, smaksrik og populær middag for hele familien, og sammen med First Seafood kan Godtlevert forsyne det norske folk med bærekraftig og god sjømat hver eneste uke.

Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.05.2021
Kall det gjerne en hjertesak. Det at vi er så opptatt av å vite hvor maten kommer fra.
Godtlevert bilde
30.04.2021
Norsk, gul løk er en av de mest brukte grønnsakene her til lands. Den er helt uunnværlig i matlagingen. Løken gir smak og aroma, og kan brukes på mange måter. Hvorfor ikke gjøre den til hoved­retten?
Godtlevert bilde
30.04.2021
Grillpølser i ferske pølsebrød med masse godt fyll er et sikkert sommertegn. Det finnes ingen grenser for hva du kan toppe grillpølsen med – prøv deg frem. Her er det bare fantasien som setter grenser, pølser passer til det meste. Og et lite tips sånn helt på tampen: bland litt honning i sennepen. Bare fordi det er godt!
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.05.2021
Kall det gjerne en hjertesak. Det at vi er så opptatt av å vite hvor maten kommer fra.
Godtlevert bilde
30.04.2021
Norsk, gul løk er en av de mest brukte grønnsakene her til lands. Den er helt uunnværlig i matlagingen. Løken gir smak og aroma, og kan brukes på mange måter. Hvorfor ikke gjøre den til hoved­retten?
Godtlevert bilde
30.04.2021
Grillpølser i ferske pølsebrød med masse godt fyll er et sikkert sommertegn. Det finnes ingen grenser for hva du kan toppe grillpølsen med – prøv deg frem. Her er det bare fantasien som setter grenser, pølser passer til det meste. Og et lite tips sånn helt på tampen: bland litt honning i sennepen. Bare fordi det er godt!