Hjem
/
Kvalitet fra havet
Kvalitet fra havet
Del

Kvalitet fra havet

First Seafood er «Månedens leverandør» i november. De brenner for å levere sjømat av høyeste kvalitet til det norske folk. Det er vi i Godtlevert glade for. Å kunne levere så gode råvarer til våre kunder, det er noe vi brenner for.
31. oktober, 2020

Hos First Seafood’s produksjon Ålesund røykes fisken på den gammeldagse måten, og fisken fileteres for hånd av medarbeidere med lang erfaring og fantastiske knivferdigheter. Tid og tålmodighet er nøkkelen bak den gode smaken og kvaliteten på produktene deres. Siden oppstart av produksjonen på tidlig 2000-tallet har de jobbet lidenskapelig med å skreddersy sine produkter til alle verdens hjørner.

Etter å ha tilbragt mange år i fiskebransjen og ha gjort det meste fra å jobbe på fiskebåt til å kjøre fiskebil bestemte kompisene Rune Helle og Andreas Sundnes seg for å starte opp noe eget. De så behovet for en mer fleksibel sjømatleverandør med stort nettverk og evne til raskt å tilpasse seg kundens behov. Nå er de en liten organisasjon på 5 årsverk som brenner for å levere sjømat av høy kvalitet til det norske folk.

Siden det er en liten bedrift har de muligheten til å følge med på hvert steg i produksjonsprosessen, fra fisking, slakting og produksjon, til ferdige produkter. Dette gjør også at de kan jobbe mye med sporbarhet og bærekraft. Noe av det viktigste for First Seafood er å bevare ressurser og forsikre fremtidig fremvekst i det kalde og friske havet utenfor den norske kysten.

Fiskens plass på det norske middagsbordet har de siste tiårene utviklet seg fra å kanskje være litt tørr og smakløs til å bli en spennende, smaksrik og populær middag for hele familien, og sammen med First Seafood kan Godtlevert forsyne det norske folk med bærekraftig og god sjømat hver eneste uke.

Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
13.10.2021
Hver uke lager kokkene våre retter fra alle verdens hjørner slik at du skal inspireres av spennende, noen ganger ukjente smaker. Det er en enkel og smakfull måte å reise på.
Godtlevert bilde
09.09.2021
Det er ingen hemmelighet at vi i Godtlevert er lidenskapelig opptatt av miljøet. Hver eneste dag jobber vi målrettet med å gjøre matkasser så bærekraftig som mulig. En av tingene vi har høyest på agendaen, er å bidra til å bekjempe matsvinn.
Godtlevert bilde
07.09.2021
Noen middager har det lille ekstra. Noe som gjør dem til en umiddelbar suksess. Eller som tar en tilbake til luktene og smakene rundt mormors kjøkkenbord. Favorittene. I Godtlevert har vi en lang liste av dem. Fiskegratengen du lager på null tid, men som allikevel har den gode, hjemmelagde smaken. Mørkokte svinekjaker i soppsky, med kjøtt så mørt at det nesten smelter i munnen. Bestselgerne som har blitt til klassikere er mange.
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
13.10.2021
Hver uke lager kokkene våre retter fra alle verdens hjørner slik at du skal inspireres av spennende, noen ganger ukjente smaker. Det er en enkel og smakfull måte å reise på.
Godtlevert bilde
09.09.2021
Det er ingen hemmelighet at vi i Godtlevert er lidenskapelig opptatt av miljøet. Hver eneste dag jobber vi målrettet med å gjøre matkasser så bærekraftig som mulig. En av tingene vi har høyest på agendaen, er å bidra til å bekjempe matsvinn.
Godtlevert bilde
07.09.2021
Noen middager har det lille ekstra. Noe som gjør dem til en umiddelbar suksess. Eller som tar en tilbake til luktene og smakene rundt mormors kjøkkenbord. Favorittene. I Godtlevert har vi en lang liste av dem. Fiskegratengen du lager på null tid, men som allikevel har den gode, hjemmelagde smaken. Mørkokte svinekjaker i soppsky, med kjøtt så mørt at det nesten smelter i munnen. Bestselgerne som har blitt til klassikere er mange.