Hjem
/
Fiskesandwich
Fiskesandwich
Del

Fiskesandwich

Hvis du sitter igjen med rester etter fiskemiddagen, kan du lage en god fiske­sandwich. Bruk gjerne det du har i kjøleskapet, og bytt ut crème fraîchen med rømme eller majones. Det er ingen regler her. Bare bruk fantasien.
30. oktober, 2020
  • 1 sjalottløk
  • ½ bunt vårløk
  • 200 gram kokte eller stekte fiskerester, filet eller panert
  • dill
  • 3 dl crème fraîche
  • 1 ts Dijon-sennep
  • sitron
  • salt
  • pepper
  • olivenolje
  • landbrød eller lignende


Varm opp stekeovnen til 200 grader varm­luft. Skrell og finhakk sjalottløken. Skyll og kutt vårløken i tynne skiver. Finhakk fisken og dillen. Bland sammen sjalottløken vårløken, dillen, fisken og crème fraîchen i en bolle. Smak til med sennepen, sitronen, litt salt og pepper. Sett røren i kjøleskapet. Legg brødet på et stekebrett med bakepapir. Drypp litt olivenolje over brødet, og stek det i ovnen i omtrent 4 minutter. Topp brødet med røren før servering.

Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.05.2021
Kall det gjerne en hjertesak. Det at vi er så opptatt av å vite hvor maten kommer fra.
Godtlevert bilde
30.04.2021
Norsk, gul løk er en av de mest brukte grønnsakene her til lands. Den er helt uunnværlig i matlagingen. Løken gir smak og aroma, og kan brukes på mange måter. Hvorfor ikke gjøre den til hoved­retten?
Godtlevert bilde
30.04.2021
Grillpølser i ferske pølsebrød med masse godt fyll er et sikkert sommertegn. Det finnes ingen grenser for hva du kan toppe grillpølsen med – prøv deg frem. Her er det bare fantasien som setter grenser, pølser passer til det meste. Og et lite tips sånn helt på tampen: bland litt honning i sennepen. Bare fordi det er godt!
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.05.2021
Kall det gjerne en hjertesak. Det at vi er så opptatt av å vite hvor maten kommer fra.
Godtlevert bilde
30.04.2021
Norsk, gul løk er en av de mest brukte grønnsakene her til lands. Den er helt uunnværlig i matlagingen. Løken gir smak og aroma, og kan brukes på mange måter. Hvorfor ikke gjøre den til hoved­retten?
Godtlevert bilde
30.04.2021
Grillpølser i ferske pølsebrød med masse godt fyll er et sikkert sommertegn. Det finnes ingen grenser for hva du kan toppe grillpølsen med – prøv deg frem. Her er det bare fantasien som setter grenser, pølser passer til det meste. Og et lite tips sånn helt på tampen: bland litt honning i sennepen. Bare fordi det er godt!