Hjem
/
Grønnsakslapper
Grønnsakslapper
Del

Grønnsakslapper

Grønnsakslapper er en flott mulighet til å bruke opp grønnsaksrester. Samtidig kan du lure litt ekstra grønnsaker inn i middagen til de minste, som kanskje ikke er like begeistret for grønnsaker.
01. august, 2020

Til 4 personer

  • 4 egg
  • 2 ss hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • Valgfrie grønnsaker
  • ½ fedd hvitløk
  • 100 g vårløk
  • 50 g ruccola eller spinat
  • ½ ts salt
  • ½ ts pepper
  • ½ sitron
  • Olje

Visp sammen eggene, melet og bake­pulveret i en bolle. Skrell de valgfrie grønnsakene hvis du bruker rå grønnsaker. Riv grønnsakene på et rivjern, eller kutt dem i små terninger. Skrell og finhakk hvitløken. Skyll og kutt vårløken i tynne skiver. Skyll, tørk og grovhakk rucco­laen eller spinaten. Bland alle ingrediensene, salt og pepper sammen med eggeblandingen, og klem over litt saft fra sitronen. Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Ha en god spiseskje med lapperøre i stekepannen. Du kan steke omtrent fire lapper samtidig. Snu grønnsakslappene når det begynner å boble på den ene siden.

Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
20.12.2022
Bowl har blitt en populær rett de siste årene, og er ikke vanskelig å lage selv. Det er en morsom rett som kan varieres i all uendelighet, men fellesnevneren er gjerne næringsrike, fargerike og sunne råvarer som danderes i en bolle. Her får du oppskriften på to varianter – en frokostbowl og en quinoabowl med beter og grønnkål.
Godtlevert bilde
20.11.2022
Det blir ikke ordentlig jul uten ribbe eller pinnekjøtt. Julemiddagene som fyller huset med fantastiske dufter og julestemning. Kokketeamet i Godtlevert har satt sammen to bugnende julekasser med alt du trenger til ribbe- eller pinnekjøttmiddagen. Vi er stolte av å kunne si at alt i kassene er fra norske leverandører. Gjør julen litt enklere ved å bestille årets ribbe- eller pinnekjøttkasse fra Godtlevert.
Godtlevert bilde
07.11.2022
Fredagstacoen. Kanskje vår aller største favoritt. Faktisk spiser så mange som over 80% av nordmenn taco minst en gang i måneden. Og all ære til den klassiske norske fredagstacoen. Men meksikansk mat byr jo på så mye mer enn det.

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
20.12.2022
Bowl har blitt en populær rett de siste årene, og er ikke vanskelig å lage selv. Det er en morsom rett som kan varieres i all uendelighet, men fellesnevneren er gjerne næringsrike, fargerike og sunne råvarer som danderes i en bolle. Her får du oppskriften på to varianter – en frokostbowl og en quinoabowl med beter og grønnkål.
Godtlevert bilde
20.11.2022
Det blir ikke ordentlig jul uten ribbe eller pinnekjøtt. Julemiddagene som fyller huset med fantastiske dufter og julestemning. Kokketeamet i Godtlevert har satt sammen to bugnende julekasser med alt du trenger til ribbe- eller pinnekjøttmiddagen. Vi er stolte av å kunne si at alt i kassene er fra norske leverandører. Gjør julen litt enklere ved å bestille årets ribbe- eller pinnekjøttkasse fra Godtlevert.
Godtlevert bilde
07.11.2022
Fredagstacoen. Kanskje vår aller største favoritt. Faktisk spiser så mange som over 80% av nordmenn taco minst en gang i måneden. Og all ære til den klassiske norske fredagstacoen. Men meksikansk mat byr jo på så mye mer enn det.