Hjem
/
Grønnsakslapper
Grønnsakslapper
Del

Grønnsakslapper

Grønnsakslapper er en flott mulighet til å bruke opp grønnsaksrester. Samtidig kan du lure litt ekstra grønnsaker inn i middagen til de minste, som kanskje ikke er like begeistret for grønnsaker.
01. august, 2020

Til 4 personer

  • 4 egg
  • 2 ss hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • Valgfrie grønnsaker
  • ½ fedd hvitløk
  • 100 g vårløk
  • 50 g ruccola eller spinat
  • ½ ts salt
  • ½ ts pepper
  • ½ sitron
  • Olje

Visp sammen eggene, melet og bake­pulveret i en bolle. Skrell de valgfrie grønnsakene hvis du bruker rå grønnsaker. Riv grønnsakene på et rivjern, eller kutt dem i små terninger. Skrell og finhakk hvitløken. Skyll og kutt vårløken i tynne skiver. Skyll, tørk og grovhakk rucco­laen eller spinaten. Bland alle ingrediensene, salt og pepper sammen med eggeblandingen, og klem over litt saft fra sitronen. Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Ha en god spiseskje med lapperøre i stekepannen. Du kan steke omtrent fire lapper samtidig. Snu grønnsakslappene når det begynner å boble på den ene siden.

Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
30.11.2020
«Jeg så aldri en oppskrift. Den hadde de i hodet. Det var en neve av det, og en skuffe av det», sier Tore Sørensen. Det er definitivt slutt på «en neve» på slump når det produseres varer hos Per's Kjøkken nå. I dag ligger alle oppskriftene til grunn for produktene deres. «Oppskriftene tuller du ikke med», sier Tore.
Godtlevert bilde
30.11.2020
Gi smakfulle julegaver til de du er glad i. Lag hjemmelaget mat som julegaver i år, det er både hyggelig å gi og få. Se hva du kan lage her.
Godtlevert bilde
29.11.2020
Det er godt med noe som er raskt å lage, både før julen ringes inn, men også midt i julestria. Vårt beste tips er potetlomperull. Bruk det du har i kjøleskapet eller i brødboksen. Det er bare fantasien som setter grenser. Også smaker det så godt!
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
30.11.2020
«Jeg så aldri en oppskrift. Den hadde de i hodet. Det var en neve av det, og en skuffe av det», sier Tore Sørensen. Det er definitivt slutt på «en neve» på slump når det produseres varer hos Per's Kjøkken nå. I dag ligger alle oppskriftene til grunn for produktene deres. «Oppskriftene tuller du ikke med», sier Tore.
Godtlevert bilde
30.11.2020
Gi smakfulle julegaver til de du er glad i. Lag hjemmelaget mat som julegaver i år, det er både hyggelig å gi og få. Se hva du kan lage her.
Godtlevert bilde
29.11.2020
Det er godt med noe som er raskt å lage, både før julen ringes inn, men også midt i julestria. Vårt beste tips er potetlomperull. Bruk det du har i kjøleskapet eller i brødboksen. Det er bare fantasien som setter grenser. Også smaker det så godt!

Last ned appen

iOS og Android
ios logo
google play store logo

Last ned appen

iOS og Android
ios logo
google play store logo